Oppe igjen!

Spørsmål angående forumet og dets funksjoner kan stilles her.

Oppe igjen!

Innlegg khawaga » 13.09.2017 12:11

God dag, gamle venner og forhåpentlig etterhvert nye. NWF er i disse dager, høsten 2017, 15 år gammel. Det er en betydelig alder på nett. Etter en lengre periode med nedetid og tull, som vel har strukket seg over flere år ... håper jeg nå på stabilitet, etter som *noen* har fått det på beina igjen. Jeg har forlengst sluttet å kontakte folk om dette, siden jeg aldri har vært i administrasjon, og heller ikke har hverken administrative evner eller lyst. Jeg har siden høsten 2002 bare vært glad for et saklig forum med bred spennvidde omkring web og IT.

Ting har forandret seg betydelig. I starten var NWF et webmasterforum, og utviklet seg til en form for begrenset community. Med high time rundt 2010, fallerte forumet gradvis og ble forlatt av en rekke deltakere. Såvidt jeg kan skjønne og har erfart, var dette personlige konflikter - helt eller delvis forårsaket av økonomisk rusk. Dette kan man vel legge bak seg i dag?

Tidene har forandret seg, ja. I dag er jeg statsansatt for å holde meg i live. Jeg driver ingenting lenger, bare et par private nettsteder pluss mitt eget. Jeg har distansert meg fra internett, som jeg i 1995 omfavnet som den globale løsning for kommunikasjon og informasjonsutveksling. Nettet har blitt overtatt av råkommersielle konsern, som alle media. Dermed skyr jeg alle media. Bortsett fra fenomenet NWF : man kan ikke fornekte sin egen livmor.

Til orientering, tilbringer jeg dagene med fokus på natur- og miljøvern, musikk og mat. Med et skråblikk på internett. Hils forøvrig på min skaukatte Shady ... og ha gode dager videre, alle.
"Humans are destined party animals. Technology will follow." (Linus Torvalds)
Khawagas oppslagstavle og album
Brukerens avatar
khawaga
Seniormedlem
 
Innlegg: 4871
Registrert: 30.09.2002 22:34

Gå til Norsk Webforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron